fbpx

Zázračný živý plot – Ing. Pavlík

Dostali jsme fotografie zázračného plotu od našich klientů, rodiny Pavlíkovcov ze Slovenska. Jejich názor si můžete přečíst níže.

Děkujeme pěkně za fotky.

“Přeji dobrý den!

Po nějakém čase jsem se konečně dostal k tomu, abych Vás poslal několik fotek z toho, jak nám postupně rostl ten náš PLOT. Stříhali jsme ho dnes (6.9.2015) právě potřetí, takže už další stříhání bude to tvarovatelné.

Popravdě, měli jsme s manželkou mírně obavy z toho, jestli nám vůbec něco vyroste, ale když nám týden po zasazení (podotýkám do odpadní sutě z rekonstrukce domu, žádné hnojení ani žádná fajnová zemina) začaly klíčit první výhonky, to jsme ale měli obrovskou radost. Nyní nám roste skoro před očima, je až neuvěřitelné, jakou rychlostí poměrně přes noc dokáže narůst.

Všichni sousedé nechápou, co jsme to koupili a máme co dělat, abychom přesvědčili každého, že toto nejsou rostliny 2 ani 3 leté ale 4 měsíční a po třech řezech. Vřele KAŽDÉMU DOPORUČUJEME.
S pozdravem Ing. Pavlík s manželkou”

A zde jsou fotky:

Podobní obsah

Zázračný živý plot Eva L.

Zázračný živý plot Eva L.

Dobrý den. Děkuji za Vaše rady a zájem o to jak mi roste Váš zázračný plot???? Jsem velmi spokojená… nejsem velký pěstitel,všechny rady dodržuji tak

Ze zázračným živým plotem máme jen ty nejlepší zkušenosti.

Všude ho doporučujeme.

Opravdu trvalo jen 2 roky, než dosáhl 2 metrové výšky. Navíc je proti našemu očekávání krásně hustý.

Petra Dvořáčková, Doksany

 

Dobrý den, právě jsem od Vás obdržel objednané keře, rád bych Vám strašně poděkoval za naprostou profesionalitu, perfektní komunikaci a péči o zákazníka.

Velmi často a dlouho nakupuji po internetu, ale s tak dokonalou prací jsem se ještě nesetkal!

Na základě těchto zkušeností budu Váš obchod všem doporučovat. A pokud budu někdy potřebovat keře, tak se zcela jistě obrátím na Vás. Ještě jednou moc děkuji.

Igor K.